KLASSIK LAGERSALG D. 7.-9. OKTOBER

Gør et udsædvanligt godt kup, når vi rydder op i Danmarks største lager med originale designermøbler fra 1920-1980 d. 7-9. oktober 2021!

Læs mere

Besøg os under 3daysofdesign 2021

I forbindelse med 3daysofdesign er CASA SHOP, KLASSIK, MILLION og KLASSIK STUDIO gået sammen om at omdanne Casa Shops ikoniske forretning i indre København til en designudstilling, der understreger, at det er i mødet mellem nyt og vintage - og mellem forskellige stilarter - at man kan opnå en unik boligindretning.
Læs mere

KLASSIK i Ark Journal V

Godt design behøver ikke at være kompliceret. Det er Poul Kjærholm og Jørgen Højs viste 'JH-106'-lænestole er godt eksempel på. Kjærholm var bare 25 år, da han i samarbejde med hans gode kammerat, Jørgen Høj, tegnede lænestolen til snedkermester Thorald Madsen. Læs mere her.
Læs mere

The story behind the renowned Clam Chair

The ever-popular Clam Chair is arguably the most mysterious piece on the Danish furniture market. But for some months now a new theory about its origin has been circulating. According to this, the Clam was not designed by Philip Arctander, but by the furniture upholsterer Arnold Madsen, and it was produced by Madsen's company Madsen & Schubell. Read the blog post here.

Læs mere

Glædelig jul & godt nytår

Det har på alle måder været et udfordrende år, men vi er heldigvis kommet igennem uden større konsekvenser og uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Dette takket være alle jer.
Læs direktør, Thomas Schlossers, julehilsen her.

Læs mere

Anine Bing's Top 5 Vintage Favourites from KLASSIK

Født i Danmark af dansk og brasiliansk herkomst, voksede Anine Bing, grundlægger af den selvtitlede tøj-linje, op blandt skandinaviske møbelklassikere. Klassikere, som har fulgt hende gennem sin karriere på steder som Sverige, England, Belgien, Tyskland og Sydafrika. I dag er Bing baseret i Los Angeles med sin mand og to børn.

Læs mere

KLASSIK Moderne Møbelkunst overtager ikoniske CasaShop

”At kombinere nye møbler med patinerede designklassikere, kan skabe noget helt specielt i et rum – både i det private hjem og ved større indretninger" - direktør, Thomas Schlosser.
Læs mere

Ved du hvad din gamle møbelklassiker er værd?

Er du i tvivl om den gamle, slidte lænestol derhjemme i virkeligheden kan være en forklædt guldgrube eller kan du ikke tyde signaturen under den keramiklampe du arvede fra Farmor? Måske er det tid til at finde ud af hvad det egentlig er, som du har stående!

Læs mere

Design og bæredygtighed

”Sustainability". "Bæredygtighed". "Cirkulær Økonomi".  
Vi hører ofte disse ord, og heldigvis ser vi en tiltagende fokus på konkret omstilling – herunder i møbelbranchen.

Læs mere

Hvorfor er brugte møbler ikke altid billigere?

Det spørgsmål hører vi ofte og med god grund. For der kan være endog meget stor prisforskel på samme møbel. Men hvorfor?
Læs mere

Indret med nyt og gammelt

Mange af vores kunder spørger os ofte om man kan blande nye og gamle møbler. Læs her hvorfor det nærmest er et ”must”, hvis du vil opnå en personlig og harmonisk indretning.

Læs mere

Har du styr på hjemmekontoret?

Aldrig har det været mere relevant at få skabt sig en funktionel hjemmearbejdsplads. Imens millioner af mennesker hen over Corona-krisen oplever, at det faktisk godt kan lade sig gøre at arbejde hjemmefra, og at der ikke mindst er kæmpe fordele for miljøet ved, at vi ikke behøver rejse så meget som vi gjorde før i tiden – ja, mon så ikke hjemmearbejdspladsen for alvor er kommet for at blive?
Læs mere