KLASSIK Moderne Møbelkunst overtager ikoniske CasaShop

Thomas Schlosser, indehaver af KLASSIK Moderne Møbelkunst, overtager november 2020 CasaShop, hvor han blev udlært som møbelhandler.     Når du fremover besøger den ikoniske forretning CasaShop i Store Regnegade 2, vil du både blive præsenteret for det nuværende sortiment, men også et særlig udvalg af vintage møbler fra KLASSIKs sortiment af originale møbelklassikere fra perioden 1920-1980.Thomas Schlosser fortæller: ”At kombinere nye møbler med patinerede designklassikere, kan skabe noget helt specielt i et rum –...
Læs mere

Ved du hvad din gamle møbelklassiker er værd?

Er du i tvivl om den gamle, slidte lænestol derhjemme i virkeligheden kan være en forklædt guldgrube eller kan du ikke tyde signaturen under den keramiklampe du arvede fra Farmor? Måske er det tid til at finde ud af hvad det egentlig er, som du har stående!

Læs mere

Design og bæredygtighed

”Sustainability". "Bæredygtighed". "Cirkulær Økonomi".  
Vi hører ofte disse ord, og heldigvis ser vi en tiltagende fokus på konkret omstilling – herunder i møbelbranchen.

Læs mere

Hvorfor er brugte møbler ikke altid billigere?

Det spørgsmål hører vi ofte og med god grund. For der kan være endog meget stor prisforskel på samme møbel. Men hvorfor?
Læs mere

Indret med nyt og gammelt

Mange af vores kunder spørger os ofte om man kan blande nye og gamle møbler. Læs her hvorfor det nærmest er et ”must”, hvis du vil opnå en personlig og harmonisk indretning.

Læs mere

Har du styr på hjemmekontoret?

Aldrig har det været mere relevant at få skabt sig en funktionel hjemmearbejdsplads. Imens millioner af mennesker hen over Corona-krisen oplever, at det faktisk godt kan lade sig gøre at arbejde hjemmefra, og at der ikke mindst er kæmpe fordele for miljøet ved, at vi ikke behøver rejse så meget som vi gjorde før i tiden – ja, mon så ikke hjemmearbejdspladsen for alvor er kommet for at blive?
Læs mere

FERNISERING: Kenneth Blom - Mellem Drøm og Virkelighed

Kenneth Blom er en succesfuld norsk maler, der har udstillet i New York, Berlin og Oslo. Galerie Birch introducerede ham til det danske publikum på Art Herning i januar 2020, og præsenterer ham for første gang i København på en separatudstilling i Klassik Flagship Store i Bredgade d. 5. marts 2020.
Læs mere

KLASSIKs sortiment forklaret: De 3 kategorier

Vores sortiment består hovedsagligt af brugte møbler, eller såkaldte "vintage" møbler - nogle renoveret, ompolsteret eller begge dele, andre holdt helt originalt. For få år tilbage blev en ny kategori indlemmet i sortimentets bredde - Living.
Læs mere

5 oversete danske stole

Kender du disse oversete danske stole fra 1950-60’erne?
Vi har udvalgt fem danske stole, som vi mener er undervurderede i dansk designhistorie. 
Læs mere

Sådan vedligeholder du dit lædermøbel

Da læder er et naturmateriale, skal det jævnligt behandles og fugtes, så det ikke tørrer ud, hvilket kan få læderet til at krakelere og derefter er der ingen vej tilbage.
Læs hvordan du vedligeholder dit lædermøbel her.
Læs mere