Ida solgte sin stol

Ida kontaktede os, da hun havde arvet en stol, hun ikke helt vidste, hvad hun skulle stille op med. "Da min mormor døde sidste år, arvede jeg den skønneste stol, men jeg har aldrig kunne få den til at passe ind i mit hjem – ligegyldig hvor meget, jeg har prøvet. Jeg vidste, at mine bedsteforældre tidligere havde handlet i KLASSIK, så jeg prøvede at kontakte dem. Det viste sig at være en relativ sjælden stol af Børge Mogensen fra 1954, hvilket jeg blev meget overrasket over. Og endnu mere overrasket blev jeg, da de sendte mig deres bud på den. Det var mange penge for mig, som gjorde det muligt for mig at købe min drømmestol af Wegner. Den passer perfekt ind i stuen, og jeg ved, at min mormor ville have syntes det samme".

Læs blog-indlægget her

Læs mere om os

Istandsættelse

I KLASSIK udfører vi reparationer og restaureringer for private, institutioner og virksomheder, der ønsker at puste nyt liv i deres ældre møbler. Vores erfarne fagfolk arbejder ud fra stolte håndværkstraditioner og anvender så vidt muligt kun originale materialer. Vi sætter en ære i, at det færdige resultat er så tæt på det oprindelige som overhovedet muligt.

Mød Klassik

KLASSIK er meget mere end en møbelforretning. Vi er et passioneret hus fuld af viden, historie og arkitekttegnede klassikere indenfor møbler og belysning og en bred samling af kunsthåndværk og kunst. Læs mere om KLASSIK, vores engagerede medarbejdere og vores historie her.

Vedligehold din stol

De fleste ved, at de ikke skal stille deres lædermøbler i direkte sollys. Men de færreste ved, hvordan læder- og knofedt kan gøre underværker, og hvor meget en ugentlig støvsugning kan gøre for din sofa. Læs mere om, hvordan du kan vedligeholde dit lædermøbel her.