Ida solgte sin stol

Ida kontaktede os, da hun havde arvet en stol, hun ikke helt vidste, hvad hun skulle stille op med: "Da min mormor døde sidste år, arvede jeg den skønneste stol, men jeg har aldrig kunne få den til at passe ind i mit hjem – ligegyldig hvor meget, jeg har prøvet. Jeg vidste, at mine bedsteforældre tidligere havde handlet i KLASSIK, så jeg prøvede at kontakte dem. Det viste sig at være en relativ sjælden stol af Børge Mogensen fra 1954, hvilket jeg blev meget overrasket over. Og endnu mere overrasket blev jeg, da de sendte mig deres bud på den. Det var mange penge for mig, som gjorde det muligt for mig at købe min drømmestol af Wegner. Den passer perfekt ind i stuen, og jeg ved, at min mormor ville have syntes det samme".

Læs hele historien her

Læs mere om os

Istandsættelse

Har du overvejet at give dit møbel nyt liv med en ompolstring? Nyt tekstil eller læder kan ændre dit møbel væsentligt. Vi kan give dig en uforpligtende pris på renovering af dit møbel. Kontakt os her.

Lær os at kende

KLASSIK er meget mere end en møbelforretning. Vi er et passioneret hus, fyldt med viden, historie og arkitekttegnede klassikere inden for møbler og belysning samt et bredt udvalg af kunsthåndværk og kunstværker. Læs mere om KLASSIK, vores engagerede medarbejdere og vores historie her.

Lædervedligeholdelse

Ved du, hvordan du vedligeholder dine lædermøbler korrekt? Læs vores guide her, hvor vi guider dig gennem vedligeholdelsen af dine lædermøbler.