Ida solgte sin stol

Ida kontaktede os, da hun havde arvet en stol, hun ikke helt vidste, hvad hun skulle stille op med. "Sidste år arvede jeg min mormors gamle lænestol, men den fandt aldrig rigtig sin plads herhjemme. Stolen viste sig at være en relativ sjælden stol af Børge Mogensen, som KLASSIK gav mig en fin pris for. Jeg anede ikke, at stolen var så meget værd!" - Ida Johansen, Roskilde

Læs mere om os

Istandsættelse

At ompolstre et møbel er næsten det samme som at få et nyt, da et nyt tekstil eller nyt læder kan forandre dit møbel markant. Hvis du overvejer at sælge dit møbel, men er i tvivl om du istedet skal få det restaureret, så ring og få et uforpligtende tilbud og en generel vejledning om fordele og ulemper hos os.

Mød Klassik

KLASSIK er meget mere end en møbelforretning. Vi er et passioneret hus fuld af viden, historie og arkitekttegnede klassikere indenfor møbler og belysning og en bred samling af kunsthåndværk og kunst. Læs mere om KLASSIK, vores engagerede medarbejdere og vores historie her.

Tips & Tricks

De fleste ved, at de ikke skal stille deres lædermøbler i direkte sollys. Men de færreste ved, hvordan læder- og knofedt kan gøre underværker, og hvor meget en ugentlig støvsugning kan gøre for din sofa. Læs mere om, hvordan du kan vedligeholde dine møbler her.