DA VI ER VED AT OPDATERE HJEMMESIDEN, KAN DU MULIGVIS STØDE PÅ NOGLE FEJL PÅ HJEMMESIDEN. VI BEKLAGER FOR EVENTUELLE FEJL I PRODUKTBESKRIVELSER OG PRISER. HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ SUPPORT@KLASSIK.DK.

KLASSIK FLAGSHIP STORE

I vores store Flagship Store i hjertet af København har vi et bredt udvalg af skandinaviske vintage-møbler fra det 20. århundrede udstillet. Her finder du vores mest unikke genstande, som kan være sjældne på grund af patina eller det begrænsede antal, som varen blev fremstillet i. Vi hjælper også gerne med råd og vejledning i forbindelse med reparation eller ompolstring.

Find vej her

CASA SHOP BY KLASSIK

I mere end 30 år har Casa Shop været pionerer inden for international møbeldesign - kendte såvel som ukendte. Vores kyndige indkøbere gør deres ypperste for at bevare denne status og har for nylig suppleret sortimentet med originale vintage møbelklassikere fra KLASSIK, hvorfor butikken nu kan tilbyde både nye og vintage møbler. Forretningen består af et showroom i to etager med et stort udvalg af designermøbler, belysning og tilbehør til hjemmets indendørs- og udendørsrum.

Besøg hjemmeside

Casa Giftshop

Vores ikoniske butik på Godthåbsvej har ligget på Frederiksberg i mere end 30 år og er stedet, hvor du kan finde interiørdesign af høj kvalitet. Her finder du et bredt og kurateret udvalg af boligtilbehør til hjemmet. Stort som småt. Nyt som gammelt.

Besøg hjemmeside

KLASSIK WAREHOUSE

Hvis du er til dansk design, vil du elske vores store lager, hvor vi har tusindvis af møbler i alle former, farver og størrelser på lager. Her modtages og afhentes møbler hver dag, hvorfor du vil opleve en dynamisk stemning under dit besøg. Det er også her vores eget værksted ligger, hvor vi renoverer og giver nyt liv til både vores egne og vores kunders vintage møbler.

Find vej her