KLASSIK Flagship Store

I vores forretning i Bredgade 3 i København, har vi udstillet et bredt udvalg af vores møbler. Nye varer tikker ind dagligt, og alle møbler, lamper og kunstværker er nøje udvalgte og nænsomt restaureret med respekt for historien, materialerne og håndværket.

Find vej her

ROXY KLASSIK WAREHOUSE

Hvis du kan lide dansk design, vil du elske vores enorme lager på Amager, hvor vi har tusindvis af møbler i alle former, farver og materialer. Det er også her vores værksted bor, hvor vi istandsætter møbler og belysning.

Find vej her

ROXY KLASSIK Shop

Vores lille butik på Frederiksberg har ligget i samme bygning i over 30 år. I forbindelse med ejerskiftet i 2015 blev butikken moderniseret og byder i dag velkommen med et rigt udvalg af moderne møbler, keramik, lamper og kunst.

Find vej her

CASASHOP

CasaShop er KLASSIKs seneste skud på stammen. Forretningen har siden 1985 været en af Danmarks førende designforretninger inden for nye nye møbler, belysning og boligtilbehør fra både ind- og udland. Med deres tilhørende webshop, leverer CasaShop boliginteriør ud til hele Skandinavien hver eneste dag.

Find vej her