KLASSIK COPENHAGEN

I vores store to-etagers Flagship
Store i indre København, har vi udstillet et bredt sortiment af vintage, nordisk møbelkunst fra det 20. århundrede. Her finder du vores mest unikke møbler, som kan være sjældne grundet deres patinering eller det meget begrænsede antal møblet er lavet i. Her hjælper vi også gerne med råd og vejledning til istandsættelse af dine møbler.

Find vej her

CASA SHOP BY KLASSIK

I over 30 år har Casa Shop været firstmovers på kendte som ukendte internationale møbeldesigns. Vores kræsne indkøbere gør der ypperste for at bevare denne status og har senest suppleret sortimentet med originale vintage møbelklassikere fra KLASSIK, hvorfor forretningen i dag kan tilbyde både nye og vintage møbler. Forretningen består af et to-etagers showroom med et stort udvalg af designermøbler, belysning og accessories til hjemmets inden- og udendørsrum.

Find vej her

Casa Giftshop

Med beliggenhed på Frederiksberg i over 30 år, har vores ikoniske forretning på Godthåbsvej længe været stedet, når det kommer til boligindretning i høj kaliber. Her kan du finde et bredt og kurateret udvalg af ting til hjemmet. Stort som småt. Nyt som gammelt.

Find vej her

ROXY BY KLASSIK

Hvis du kan lide dansk design, så vil du elske vores enorme warehouse, hvor vi har tusindvis af møbler i alle former, farver og størrelser. Her modtages og afhentes møbler hver eneste dag, hvorfor det er du vil opleve en dynamisk atmosfære ved dit besøg. Det er også her, at vores eget værksted holder til, hvor vi istandsætter og giver nyt liv til både vores egne og vores kunders vintage møbler.

Find vej her