LEVERING & RETURNERING

Handelsbetingelserne er sidst opdateret d. 11/04/2023

FRAGT & LEVERING
I KLASSIK har vi stor erfaring med fragt i både ind- og udland, hvorfor vi altid kan være behjælpelige med dette. Prisen for levering varierer fra vare til vare, men lægger du en vare i kurven, giver vi dig et overslag på en fragtpris til dit nærområde. Prisen kan ændre sig ved køb af flere varer, ved levering til ikke-brofaste øer og ved andre omstændigheder. Alle forsendelser er pakket forsvarligt og er forsikret.

MINDRE FORSENDELSER
Ved mindre forsendelser bruger vi PostNord eller GLS, hvor du kan forvente levering inden for en 5 hverdage i Danmark og 14 dage til udlandet alt efter lokation. Bemærk dog, at der i tilfælde af ekstra travlhed kan forekomme længere leveringstid. Vi sender altid ordren hurtigst muligt.

STØRRE FORSENDELSER
Ved større og tungere varer sender vi din ordre med et fragtfirma. Leveringstiden kan være op til 2 uger, men kontakt os venligst, hvis du har behov for at kende et mere nøjagtigt leveringstidspunkt.
Vi bruger normalvis Hvejsel Møbeltransport i Danmark, og en række andre fragtfirmaer til udlandet. Bemærk venligst, at fragtmanden leverer din ordre til kantsten, medmindre forsendelsen skal udenfor EU eller andet er aftalt.

KLASSIK tager ikke ansvar for evt. told og/eller andre afgifter, som måtte blive pålagt varer eller forsendelser, der er købt og sendt fra os.

Afhentning
Ønsker du at afhente en købt vare, kan dette gøres i alle vores forretninger. Du bedes informere os, hvis du ønsker at afhente samt hvilken forretning, du ønsker at afhente i.

Du kan afhente i følgende forretninger:

KLASSIK Flagship Store

Bredgade 3, 1260 København K

Mail: klassik@klassik.dk

Telefon: (+45) 33 33 90 60 (tast 1)

 

KLASSIK Warehouse

Amager Landevej 233, 2770 Kastrup

Mail: warehouse@klassik.dk

Telefon: (+45) 33 33 90 60 (tast 2)

 

 

  

RETURNERING & FORTRYDELSESRET
Der er 14 dages fortrydelsesret på almindelige varer købt via. vores webshop. De 14 dage gælder fra du har modtagen varen. Hvis varen modtages i samme stand, som da varen blev købt, tilbagebetales det fulde beløb for varen til betalers konto ved returmodtagelse. Hvis varen er skadet eller ser ud til at have været brugt udover, hvordan forbrugeren ellers ville have behandlet varen i en butik, forbeholder KLASSIK sig retten til at fratrække et beløb tilsvarende værdiforringelsen.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til os på mail support@klassik.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Vælger du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du selv afholde udgifterne til fragt, når du sender varen retur. KLASSIK forbeholder sig retten til ikke at modtage pakker, der er sendt pr. efterkrav.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Større varer og møbler kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Her må varen tilbagesendes med fragtmand. Prisen for returnering med fragtmand afhænger af varerne og mængden, men starter fra ca. 600,- DKK.
Ved returnering af en vare beder vi dig sørge for, at varen er forsvarligt emballeret, så der ikke sker fragtskader.

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke kan få leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb, medmindre andet er aftalt.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

KLASSIK WAREHOUSE
Amager Landevej 233, 2770 Kastrup
Mail: warehouse@klassik.dk
Åbent efter aftale

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Fortrydelses- og returret gælder ikke ved følgende:
- Køb i forretning
- Specialfremstillede varer som er tilpasset individuelt til kunden

Skulle du have spørgsmål til ovenstående, kan du altid kontakte os på support@klassik.dk.

Dette dokument blev sidst opdateret d. 10. juli 2023.