KLASSIK er en af verdens største udbydere af originale, nordiske møbelklassikere. Vi køber, sælger, renoverer og ompolstrer hver eneste dag. Du kan lære os bedre at kende herunder.

Mød Klassik

Vi var nogle af de første til at finde, istandsætte og sælge originale, brugte møbelklassikere i starten af 1990'erne. I dag er vi nogle af de mest etablerede i feltet. Læs mere om os her.

Vores forretninger

Udover vores webshop, har vi flere forretninger i Hovedstadsområdet, der sammenlagt har mere end 4000 kvadratmeter med udsøgte møbler. Find vej her.

Sælg dine møbler

Vil du sælge eller lave en byttehandel med os, så kontakt vores professionelle indkøbsafdeling direkte her. Vi sidder klar til at modtage din henvendelse! Læs mere her.

Istandsættelse

Nyt tekstil eller læder kan forandre dine møbler væsentligt og samtidig forlænge deres levetid. Vi er specialister i restaurering og ompolstring. Lad os vejlede dig her.

BLOG & NYHEDER

Bliv opdateret på de seneste nyheder og blogindlæg fra KLASSIK her, hvor vi giver dig tips & tricks, historier fra arkivet og meget andet. Læs mere her.

Designere

Historien om vores møbler starter ved de store danske designere fra Danish Modern-perioden. Læs vores biografier om dem her.

UDLÅN & UDLEJE

Vil du samarbejde med os? Vi udlejer og udlåner jævnligt til photoshoots, reklamer og andet. Læs vores betingelser her.

Ofte stillede spørgsmål

Er du usikker på, hvordan du sælger til os? Eller hvad fragt koster? Læs vores svar på vores mest stillede spørgsmål her.

Vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at blive opdateret om vores nyeste møbler, lamper og kunst eller få en historie fra arkivet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag.