KLASSIK er en af verdens største udbydere af vintage dansk møbelkunst. Vi er specialister indenfor køb, salg og istandsættelse af brugte danske arkitekttegnede møbler. Læs mere om vores services herunder.

Mød Klassik

KLASSIK var nogle af de første til at finde, istandsætte og sælge velholdte brugte møbelklassikere i starten af 1990'erne. I dag er vi nogle af de mest etablerede på feltet. Læs mere om os her.

Vores forretninger

I dag har vi tre forretninger i hovedstadsområdet: Vores Flagship Store i Bredgade, vores butik på Frederiksberg og vores lager på Amager. Find vej her.

Sælg dine møbler

Du kan sælge eller bytte dine møbler hos os. Men først skal vi lære dem at kende. Derfor beder vi dig udfylde en formular, så vi kan give dig et oplyst bud. Udfyld den her.

Istandsættelse

Et nyt tekstil kan forandre dit møbel markant og forlænge dets levetid. Vi er specialister i istandsættelse og står klar til at vejlede og guide dig sammen med vores kompetente håndværkere. Læs mere her.

KLASSIK Blog

På vores blog formidler vi tips og tricks til istandsættelse og vedligehold, men fortæller også nyheder og historier fra branchen og arkivet, som vi mener bør deles. Følg vores blog her.

UDLÅN & UDLEJE

Vi udlejer og udlåner også vores møbler til foto, reklame og events og har en lang række mere eller mindre faste samarbejder i stald. Hvis du vil vide mere eller læse vores retningslinjer for et muligt samarbejde, så klik her.

Hvad vil du vide?

Er du usikker på, hvordan du sælger dit møbel til os? Hvad koster en ompolstring? Eller om fragten dækker fra kantsten til kantsten? Se svarene på de oftest stillede spørgsmål her.

Vores Nyhedsbrev

Vær en af de første til at blive opdateret på vores seneste møbler, lamper og kunst eller få en historie fra arkivet. Vores nyhedsbrev tilbyder lidt af hvert, så skriv dig op med det samme.