Guide: Sådan plejer & vedligeholder du dine lædermøbler

Da læder er et naturmateriale, skal det jævnligt behandles og fugtes, så det ikke tørrer ud, hvilket kan få læderet til at krakelere og derefter er der ingen vej tilbage. Læs hvordan du vedligeholder dit lædermøbel her.


Læs mere

Inspiration til hjemmekontoret 2023

Efterhånden som flere og flere mennesker arbejder hjemmefra, er vigtigheden af et velindrettet og funktionelt hjemmekontor blevet mere og mere indlysende. Uanset om du arbejder hjemmefra på fuld tid eller kun lejlighedsvis, kan det at have en dedikeret arbejdsplads, der opfylder dine behov, have stor indflydelse på din produktivitet, kreativitet og generelle arbejdsglæde.
Læs mere

10 suveræne spisesteder i København

Vidste du, at verdens bedste restaurant i 2022 ligger i København? København er den kulinariske højborg i Nordeuropa og kan byde på uforglemmelige og unikke oplevelser, hvis du finder de rette steder. Vi giver dig her vores 10 varmeste anbefalinger på københavnske restauranter, som vi synes kan noget helt særligt – kendte såvel som ukendte – hvor der er lagt vægt på atmosfære, bæredygtighed, indretning og kvalitet.

Læs mere

Indret med nyt og gammelt

Mange af vores kunder spørger os ofte om man kan blande nye og gamle møbler. Læs her hvorfor det nærmest er et ”must”, hvis du vil opnå en personlig og harmonisk indretning.

Læs mere