Bæredygtig indretning: Vælg ompolstring frem for at købe nyt

Det lyder måske som et vanskeligt og dyrt projekt, men det kan faktisk være klogt, bæredygtigt og ofte billigere at ombetrække end at købe nyt. I dette blogindlæg undersøger vi nogle af fordelene ved at upcycle møbler, lige fra pris-besparelser til miljøpåvirkning.
Læs mere

10 suveræne spisesteder i København

Vidste du, at verdens bedste restaurant i 2022 ligger i København? København er den kulinariske højborg i Nordeuropa og kan byde på uforglemmelige og unikke oplevelser, hvis du finder de rette steder. Vi giver dig her vores 10 varmeste anbefalinger på københavnske restauranter, som vi synes kan noget helt særligt – kendte såvel som ukendte – hvor der er lagt vægt på atmosfære, bæredygtighed, indretning og kvalitet.

Læs mere

10 håndplukkede designhoteller i hjertet af København

Med nogle af verdens bedste restauranter, en enestående kulturscene og verdensberømt design er København helt bestemt et besøg værd! Hvis du planlægger et ophold i København, har vi herunder listet 10 håndplukkede boutique-hoteller, som du bør overveje. Vi har lagt særlig vægt på atmosfæren, indretningen og servicen, som vil bidrage til et komfortabelt og hyggeligt ophold i byen. 

Læs mere