10 håndplukkede designhoteller i hjertet af København

Skrevet af Niklas Søgaard den

Med nogle af verdens bedste restauranter, en enestående kulturscene og verdensberømt design er København helt bestemt et besøg værd! Hvis du planlægger et ophold i København, har vi herunder listet 10 håndplukkede boutique-hoteller, som du bør overveje. Vi har lagt særlig vægt på atmosfæren, indretningen og servicen, som sikrer dig en komfortabel tid i hovedstaden.

 

 

 

 

___________________________

 

 

 

 

Hotel Sanders

Hotel Sanders' tagterasse

 

Hotel Sanders tilbyder ægte hygge kombineret med dansk design, personlig service og en hjemlig følelse. Hotellet er en skjult perle bag Det Kongelige Teater og er omkranset af Nyhavns Kanal. Inden for få minutters gang finder du de kongelige residenser Amalienborg Slot, Christiansborg Slot og Det Kongelige Teater. Det rolige boutique-hotel består af 54 værelser med håndplukkede og skræddersyede møbler, hvoraf mange kommer fra vores samling af vintage-møbler. Hotellet har en fremragende restaurant og cocktailbar, som er et sted, du vil have svært ved at slippe.  

 

Adresse: Tordenskjoldsgade 15, 1055 København

 

Besøg Hotel Sanders' hjemmeside her

 

 

 

 

___________________________

 

 

 

Hotel Alexandra

Arne Jacobsen-suite på Hotel Alexandra

 

Når du træder ind på Hotel Alexandra, bliver du straks ført tilbage til den danske guldalder for dansk design. Hotellets interiør blev oprindeligt designet af de berømte arkitekter Tove & Edvard Kindt-Larsen, men er siden blevet gennemrenoveret. Vi er stolte af at have bidraget til hotellets store samling af verdensberømte danske vintage-møbler, og med sine 61 unikt indrettede værelser giver Hotel Alexandra dig mulighed for at se og leve med den danske designkultur. Alexandra ligger lige rundt om hjørnet fra det store shoppingområde Strøget og Tivoli.

 

Adresse: H. C. Andersens Blvd. 8, 1553 København

 

Besøg Hotel Alexandras hjemmeside her

 

 

 

 

___________________________

 

 

 

Hotel d'Anglettere

Suite på Hotel d'Anglettere med udsigt til Det Kongelige Teater

 

Et historisk og ikonisk luksuriøst 5-stjernet hotel i centrum af København. Værelserne samt suiterne er rummelige og elegante, som inviterer dig ind i en behagelig atmosfære - uanset om du er kommet for at slappe af eller arbejde. D'angleterre er berømt for sin elegance, som udtrykkes både på bygningens facade og interiør. På d’Anglettere kan du ligeledes opleve den Michelin-stjernede restaurant Marchal, slappe af i spaen eller nyde en god cocktail i barområdet.

 

Adresse: Kongens Nytorv 34, 1050 København

 

Besøg Hotel d'Angleterres hjemmeside her

 

 

 

 

___________________________

 

 

 

The Darling Guest House

Stuen hos The Darling med adskillige møbelklassikere

 

The Darling er et eksklusivt og sofistikeret gæstehus, indrettet som et privat hjem og fyldt til randen med danske designikoner. Her er alt fra Hans J. Wegner og Børge Mogensen til Arne Jacobsen og Poul Kjærholm at finde. The Darling er et stilfuldt designpensionat i hjertet af Københavns historiske centrum. Det er kurateret til at føles som et raffineret hjem med det bedste inden for moderne dansk design og samtidskunst, hvilket resulterer i en atmosfære, der er charmerende, eksklusiv og sanselig. Lev side om side med dansk design i et eksklusivt designpensionat i København. 

 

 

Adresse: Niels Hemmingsens Gade 1, 1153 København

 

Besøg The Darlings hjemmeside her

 

 

 

 

___________________________

 

 

 

 

The Socialist

Restaurant- og barområde hos The Socialist

 

Bygningen som i dag huser the Socialist, blev i 1962 bygget som en elektrisk transformerstation, som forsynede hele Københavns centrum med strøm i over 40 år. Det var arkitekten Hans Christian Hansen, der tegnede den meget tekniske konstruktion, der er kendt for at have en udsøgt sans for materialitet og dens tilslutning til principperne for moderne design. Bygningen kendetegnes ved dens rene og visuelt tilfredsstillende design dikteret af kerneprincippet i dansk design: form følger funktion, hvilket er synligt den dag i dag med de unikke bronzeskodder, der dækker facaden, betongulvet og de tykke betonvægge, og de store grønne døre, der indrammer den imponerende fire etager høje lobbybar. Med 31 værelser og suiter, adskillige spisekoncepter og en fuld kalender med sociale og kulturelle arrangementer er the Socialist en destination med inspiration og uudtømmelig variation.   

 

Adresse: Bremerholm 6, 1069 København

 

Besøg The Socialists hjemmeside her 

 

 

 

 

___________________________

 

 

 

 

Hotel Skt. Petri

Lobbyen hos Hotel Skt. Petri

 

Skt. Petri er et centralt beliggende hotel i Københavns Latinerkvarter. Hotellet ligger i Frits Schlegel & Vilhelm Lauritzens bevaringsværdige funkisbygning fra 1928, der oprigtig husede Daells Varehus. I 2003 åbnede Skt. Petri efter en totalrenovation, hvor den store atriumglasfacade i hotellets lobbyområde også blev tilført. Det klassiske hotel ligger tæt på alt fra kanalerne, Strøget og Tivoli. Hotellets 288 værelser er overdådigt indrettet, og oser af afslappet luksus. Lobbyen er en oplevelse i sig selv med labyrintmønstergulv, hængende planter og kunstværker af Superflex, Tal R, Bjørn Nørgaard og Adam Saks. Som en bonus har hotellet også en bæredygtighedspolitik, der sikrer en løbende forbedring af deres miljømæssige påvirkning.  

 

 Adresse: Krystalgade 22, 1172 København

 

Besøg Hotel Skt. Petris hjemmeside her 

 

 

 

 

___________________________

 

 

 

 

 

Radisson Collection Royal Hotel

Et værelse på Radisson Collection Royal Hotel

 

Radisson Collection Royal Hotel i København er en pioner i mange henseender. Det er verdens første designhotel og det eneste hotel af den berømte designer og arkitekt Arne Jacobsen, hvilket gør det til det sande hjemsted for den danske modernisme. Bygningen blev opført i 1960 og dominerer stadig byens horisont, og dens indretning imponerer besøgende hver dag. Et værelse er forblevet uberørt siden 1960: Room 606 på sjette sal. Dette værelse er et vidnesbyrd om Arne Jacobsens kærlighed til naturen, lyset og design i alle dets former og funktioner. Overnat i elegante omgivelser i et af Københavns mest livlige kvarterer, mens du nyder beliggenheden tæt på populære attraktioner som Tivoli og flere praktiske transportmuligheder, herunder Hovedbanegården.  

 

Adresse: Hammerichsgade 1, 1611 København

 

Besøg Radisson Collection Royal Hotels hjemmeside her 

 

 

 

 

___________________________

 

 

 

 

NIMB

Vinoteket hos Hotel NIMB

 

Hotel NIMB ligger i Tivoli i hjertet af København, i magiske omgivelser. På det fem-stjernede eksklusive boutique-hotel vil du opleve skandinavisk designtradition i et møde med maurisk æstetik. Hotel NIMB har 38 unikt indrettede værelser og suiter, hvor der er fokus på detaljer, personlige oplevelser og udsøgt kvalitet. Alle værelser og suiter er indrettet i en moderne blanding, der kombinerer nordisk design med klassiske kunstværker. Hotellet byder på et eksklusivt wellnessområde og en pool på tagterrassen samt et gastronomisk univers med alt, hvad et kulinarisk hjerte kan begære. 

 

Adresse: Bernstorffsgade 5, 1577 København

 

Besøg NIMBs hjemmeside her 

 

 

 

 

___________________________

 

 

 

 

Manon Les Suites

Manon Les Suites' poolområde

 

"Et lille stykke af Bali i hjertet af København" er Manon Les Suites' egne ord. Et 5-stjernet hotspot i København, tæt på søerne og centrum. Et ophold på Manon Les Suites bliver en drømmende oplevelse med boheme-luksus, smukt design og en festlig atmosfære, der møder bæredygtig og fremragende mad, drinks og service. Hotellet har 87 suiter, og tilbyder en indendørs pool i Bali-stil med loungeområde og fitnessfaciliteter samt en hyggelig tagterrasse.

 

Adresse: Gyldenløvesgade 19, 1600 København

 

Besøg Manon Les Suites' hjemmeside her 

 

 

 

 

___________________________

 

 

 

 

Admiral Hotel

 Admiral Hotel set fra kajen

 

Admiral Hotel ligger i det ikoniske pakhus fra 1787 på Københavns havnefront. Med Amalienborg til styrbord og det indre København til bagbord er hotellet beliggende i et meget smukt og populært område. Hotellet ligger tæt på teatre, shopping og store seværdigheder. 366 nyrenoverede værelser der varierer mellem alle størrelser – fra komfortable enkeltmands værelser til store elegante suiter. Hvert værelse er indrettet efter moderne skandinavisk designtradition og med afslapning og æstetisk fornøjelse for øje.  

 

Adresse: Toldbodgade 24, 1263 København

 

Besøg Admiral Hotels hjemmeside her

 

 

  

Velkommen til København!