Besøg os under 3daysofdesign 2021

Skrevet af Niklas Søgaard den

Velkommen til Store Regnegade 2 i København, hvor vi åbner dørene op under dette års 3daysofdesign!


 

I forbindelse med 3daysofdesign er Casa Shop, KLASSIK, MILLION & Klassik Studio gået sammen om at omdanne Casa Shops ikoniske forretning i indre København til en designudstilling, der understreger, at det er i mødet mellem nyt og vintage – og mellem forskellige stilarter – at man kan opnå en unik boligindretning.Casa Shop har gennem mere end 35 år stået som et københavnsk fyrtårn for designinteresserede fra ind- og udland. For nylig overtog Thomas Schlosser forretningen, hvem der også står bag KLASSIK Moderne Møbelkunst. Casa Shops oprindelige filosofi om bringe internationale tendenser til Danmark er uændret, men bliver i dag suppleret med skandinaviske møbelklassikere fra KLASSIK.

 

 

 

 

MILLION er et moderne, dansk designbrand, hvor kerneværdierne er en arkitektonisk æstetik, langtidsholdbarhed og gennemtænkte detaljer. Designet fra MILLION er kendetegnet ved en minimalistisk formgivning, hvor der er lagt vægt på bæredygtighed, kvalitet og smukke detaljer, der peger frem, men også har klare referencer til både Bauhaus og klassiske nordiske håndværkstraditioner. Et møbel fra MILLION blender sig ind i omgivelserne som en kamæleon, men ved nærmere eftersyn ser man hovedet stikke frem med sin egen personlighed og helt særlige karakter.

 

Vi glæder os til at vise jer det bedste af MILLIONs stilrene møbler, Casa Shops internationale møbeldesigns, KLASSIKs vintage møbelkunst og KLASSIK STUDIOs nyproducerede møbelklassikere.HVOR
Store Regnegade 2, 1110 København K
Find vej herHVORNÅR
16/9 - Torsdag - 11:00 - 18:00
17/9 - Fredag - 11:00 - 18:00
18/9 - Lørdag - 10:00 - 16:00LØRDAG: VIN & JAZZ I CASA SHOP
Tag din kære i hånden på lørdag, hvor vi har hentet god vin og et fantastisk live-band, som giver os de helt rette omgivelser for en fantastisk dag i vores nyindrettede forretning i Store Regnegade 2 - fyldt med nye, internationale designs samt KLASSIKs originale vintage møbler. Vi glæder os til at se jer!