KLASSIK Moderne Møbelkunst overtager ikoniske CasaShop

Skrevet af Klassik Copenhagen den

Thomas Schlosser, indehaver af KLASSIK Moderne Møbelkunst, overtager november 2020 CasaShop, hvor han blev udlært som møbelhandler.

 

 

Når du fremover besøger den ikoniske forretning CasaShop i Store Regnegade 2, vil du både blive præsenteret for det nuværende sortiment, men også et særlig udvalg af vintage møbler fra KLASSIKs sortiment af originale møbelklassikere fra perioden 1920-1980.

Thomas Schlosser fortæller: ”At kombinere nye møbler med patinerede designklassikere, kan skabe noget helt specielt i et rum – både i det private hjem og ved større indretninger. Der er en super interessant synergi mellem det velkendte danske design, og de lidt mere vovede og skæve internationale designs, som CasaShop er kendt for. Der vil blive holdt fast i CasaShops filosofi om at bringe internationalt design ind i danskernes hjem”.

Netop den fælles fortid og forståelse styrker det fremtidige samarbejde: ”Jeg kom jo ind i møbelbranchen som elev i CasaShop fra 2000-2002, hvor jeg for alvor kunne mærke den stigende interesse for kvalitetsmøbler og lamper. Torsten hentede ting med hjem fra Italien og Spanien, som selv os ansatte faldt helt på halen over. Det var ikke uset, at folk sov i soveposer ude foran forretningen for at få fingre i de seneste trends fra Sydeuropa”.

 

Designbranchen er i spændende udvikling på internationalt plan og overtagelsen af CasaShop skaber et utal af muligheder for de mange kunder, der er interesserede i både dansk og udenlandsk design. Med KLASSIK, CasaShop, Roxy Klassik, Klassik Studio og vores eget værksted og produktion, er ønsket: ”at skabe et netværk af vigtige udbydere af godt design, hvilket vi håber kan være med til at inspirere og øge kreativiteten, når danskerne indretter deres hjem. CasaShop vil fortsat være first-movers på nye, internationale designs, som vi tror kan blive en større del af danskernes hverdag” afslutter Thomas Schlosser.


CasaShop Store Regnegade 2 

 

Om CasaShop:

 

CasaShop blev grundlagt af Torsten Dam i 1985, og var en af de første designbutikker til at introducere designmøbler, lamper og accessoires fra Sydeuropa. Filosofien var, og er, at bringe flere internationale tendenser til Danmark for at give danskerne muligheden for at skabe en mere international indretning i deres hjem.

 

 

Yderligere information

 

Har du spørgsmål eller ønsker mere information vedr. KLASSIKs overtagelse af CasaShop, kan direktør og indehaver, Thomas Schlosser kontaktes på thomas@klassik.dk.

Billeder til redaktionelt brug kan downloades her.