Glædelig jul & godt nytår

Skrevet af Klassik Copenhagen den

Christmas tree at KLASSIK Flagship Store

Kære kunder og samarbejdspartnere,

Det har på alle måder været et udfordrende år, men vi er heldigvis kommet igennem uden større konsekvenser og uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Dette takket være alle jer.

 

Året har heldigvis også budt på positive ting. I november overtog jeg CasaShop – den forretning, jeg oprindeligt blev udlært fra og det sted, hvor min store møbelpassion blev grundlagt. Jeg vil gerne takke for jeres overvældende og positive respons i den forbindelse.

 

CasaShop vil fortsat være first-movers både hvad angår nye og internationale designs, men sortimentet i Store Regnegade bliver naturligvis suppleret med originale vintage møbelklassikere og spændende nyt design fra Klassik Studio.

 

Med KLASSIK, Klassik Studio, CasaShop samt vores egen produktion og eget møbelværksted på Jorisvej, er jeg stolt af, endelig at have hele møbel- og indretningspaletten under samme paraply.

 

Jeg glæder mig til nye og spændende projekter i 2021 og ønsker jer alle en glædelig jul og et rigtig godt nytår.

 

De bedste hilsner,

Fake signature, Thomas
Thomas Schlosser, direktør & ejer