UDSTILLING I BREDGADE, 7.-30. JUNI 2023

Skrevet af Niklas Søgaard den

Tag dine venner, kæreste eller familie under armen, når KLASSIK for første gang i 30 år viser sin unikke samling af originale danske kurvemøbler fra det 20. århundrede.

 

 
KLASSIK har siden 1991 været kendt som en førende forhandler af nordiske snedkermester-møbler, men løfter nu sløret for sin store samling af danske kurvemøbler fra 1920-1970, som er nøje kurateret gennem de sidste tre årtier! Find blandt andet mesterværker af Arne Jacobsen, Kay Fisker, Tove Kindt-Larsen og R. Wengler, som har fået nye klæder fra den ikoniske franske tekstilvirksomhed Pierre Frey. Udstillingen løber fra 7. juni til 30. juni 2023.
 

---
 

🧶 BEVÆGENDE KUNSTVÆRKER AF KAMILLA ROSADO 🧶
 
Vi er beærede over at have den talentfulde kunstner Kamilla Rosado præsenteret sideløbende med vores kurvemøbler-udstilling. Kamilla er ikke kun kendt som en dygtig indretningsarkitekt, men også som en sand mester i garn og farver, hvilket hun skaber sine bevægende værker af. Ved hjælp af hundredvis af håndfarvede tråde, der omhyggeligt samles i et værk, skaber hun lærreder, der konstant er i bevægelse. Se mere på hendes profil her.
 

---
 

🥂 SAVE THE DATE: FERNISERING D. 8 JUNI 🥂
 
Sæt kryds i kalenderen og kom forbi vores Flagship Store i Bredgade 3, 1260 København K, hvor vi d. 8. juni fra kl. 15:30 vil holde fernisering af vores udstillinger. Vi håber at se en masse kendte såvel som nye ansigter, som vil skyde sommeren ind med os. Alle er velkomne! Vi glæder os til at se jer! 🍾


Deltag på Facebook-begivenheden her

 

 

Kurvestol af den danske arkitekt Tove Kindt-Larsen for R. Wengler, 1930'erne

 

 

Se størstedelen af vores samling af danske kurvemøbler her.