DA VI ER VED AT OPDATERE HJEMMESIDEN, KAN DU MULIGVIS STØDE PÅ NOGLE FEJL PÅ HJEMMESIDEN. VI BEKLAGER FOR EVENTUELLE FEJL I PRODUKTBESKRIVELSER OG PRISER. HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ SUPPORT@KLASSIK.DK.

JOB: Elevplads (Salgsassistent) hos KLASSIK

Skrevet af Niklas Søgaard den

Er du på udkig efter en praksisorienteret uddannelse, der giver dig muligheden for at udvikle dit salgstalent og blive ekspert inden for moderne møbelkunst? Drømmer du om at træde ind i designverdenen og arbejde med skandinaviske møbelklassikere fra det 20. århundrede med alt hvad det indebærer? Så giver vi dig her muligheden!

 

 

OM KLASSIK

KLASSIK Moderne Møbelkunst har siden 1991 været en førende forhandler af brugte nordiske møbelklassikere, lamper, keramik og kunst fra det 20. århundrede. Vi står for kvalitet, æstetik, originalitet og passion, som er nogle af de ord, vores kunder forbinder os med. Vi har en toetagers forretning i indre København samt et stort lager nær Københavns Lufthavn, hvor vi hver dag betjener vores kunder i forbindelse til salg, køb og renovering af brugte møbler. .


 

 


EN UNIK ELEVPLADS

Som salgselev hos KLASSIK får du en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, der vil give dig færdigheder og kompetencer, du kan gøre brug af hele livet. Du vil blive en del af et energisk og engageret team, der vil støtte dig i din oplæringsproces. Din hverdag vil være alsidig, hvor du vil arbejde med et bredt spektrum af opgaver, der inkluderer at assistere kunder, udvikle salgsfærdigheder, lære om vores produkter, logistik, hjemmeside m.m. – alt efter hvor dine styrker ligger.


VI TILBYDER DIG

- Et oplærings- og introduktionsforløb
- Arbejdsområder med store ansvar
- Gode jobmuligheder i virksomheden efter endt uddannelse
- Et passioneret team, der løfter i flok
- En mulighed for at arbejde i en international virksomhed, som har kunder i hele verden

 

 

 

VI FORVENTER, AT DU

- Har interesse i design og møbelkunst
- Har en positiv og tillidsvækkende udstråling
- Trives i en spændende og travl hverdag
- Har lyst til at yde en ekstra indsats for at skabe gode kundeoplevelser
- Har stærke engelskkundskaber
- Tør at tage ansvar og arbejde selvstændigt

 

 


UDDANNELSESKRAVENE

For at kunne søge denne elevplads skal du have gennemført EUD Business/detail, EUX Business med kvalifikationer til detailuddannelsen med specialer, alternativt STX, HF, HTX inkl. et EUS-forløb eller HHX.

Læs mere om elevuddannelsen her:
https://nielsbrock.dk/laereplads/hovedforloebet/detailuddannelsen/salgsassistent

 

Er du klar til at tage det første skridt mod en spændende karriere inden for designverdenen? Så send din ansøgning og CV til os på klassik@klassik.dk.

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning!