DA VI ER VED AT OPDATERE HJEMMESIDEN, KAN DU MULIGVIS STØDE PÅ NOGLE FEJL PÅ HJEMMESIDEN. VI BEKLAGER FOR EVENTUELLE FEJL I PRODUKTBESKRIVELSER OG PRISER. HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ SUPPORT@KLASSIK.DK.

JOB: Elevplads (Digital Handel) hos KLASSIK

Skrevet af Niklas Søgaard den

Er du på udkig efter en praksisorienteret uddannelse, der giver dig mulighed for at udvikle dit digitale talent inden for markedsføring, sociale medier og online handel? Er du detaljeorienteret og ikke bange for at omsætte din idé til handling? Så får du her muligheden for en unik elevplads!

 

 

OM KLASSIK

KLASSIK Moderne Møbelkunst har siden 1991 været en førende forhandler af brugte nordiske møbelklassikere, lamper, keramik og kunst fra det 20. århundrede. Vi står for kvalitet, æstetik, originalitet og passion, som er nogle af de ord, vores kunder forbinder os med. Vi har en toetagers forretning i indre København samt et stort lager nær Københavns Lufthavn, hvor vi hver dag betjener vores kunder i forbindelse til salg, køb og renovering af brugte møbler. Vi har flere hjemmesider og en stærk tilstedeværelse på de sociale medier, som vi alle selv administrerer.


 

 


EN UNIK ELEVPLADS

Som salgselev hos KLASSIK får du en målrettet og professionel 2-årig Digital Handel-uddannelse, der vil give dig færdigheder og kompetencer, du kan gøre brug af hele livet. Du vil blive en del af et lille og engageret team, der vil støtte dig i din oplæringsproces. Din hverdag vil være alsidig, hvor du vil arbejde med et bredt spektrum af opgaver, der inkluderer alt fra at assistere kunder til at skabe inspirerende indhold på vores sociale medier og hjemmesider.


VI TILBYDER DIG

- Et oplærings- og introduktionsforløb
- Arbejdsområder med store ansvar
- Gode jobmuligheder i virksomheden efter endt uddannelse
- Et passioneret team, der løfter i flok
- En mulighed for at arbejde i en international virksomhed, som har kunder i hele verden

 

 

 

VI FORVENTER, AT DU

- Har interesse i design og har en æstetisk sans
- Trives i en spændende og travl hverdag – fysisk såvel som online
- Forstår vigtigheden af detaljeorienteret arbejde
- Har stærke engelskkundskaber
- Tør at tage ansvar og arbejde selvstændigt
- Har erfaring med Adobe-pakken (en fordel, ikke et krav)

 

 


UDDANNELSESKRAVENE

For at kunne søge denne elevplads skal du have gennemført EUD Business/detail, EUX Business med kvalifikationer til detailuddannelsen med specialer, alternativt STX, HF, HTX inkl. et EUS-forløb eller HHX.

Læs mere om elevuddannelsen her:
https://nielsbrock.dk/laereplads/hovedforloebet/detailuddannelsen/digital-handel

 

Er du klar til at tage det første skridt mod en spændende karriere inden for designverdenen? Så send din ansøgning og CV til os på klassik@klassik.dk.

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning!