Quick Access

Nyt liv til din gamle kærlighed

På KLASSIK's eget snedker- og møbelpolstrerværksted udfører vi stort set alle renoveringsopgaver – med respekt for historien og håndværket.

Vores erfarne fagfolk udfører arbejdet efter stolte håndværksmæssige traditioner og anvender så vidt muligt kun originale materialer. For hos KLASSIK Moderne Møbelkunst sætter vi naturligvis en ære i, at det færdige resultat er så tæt på det oprindelige udseende som overhovedet muligt.

 

Før vi går i gang
Inden vi påbegynder renoveringen eller ompolstringen af dit møbel, giver vi en cirkapris. Jo flere oplysninger vi har om dit møbel, des mere præcise kan vi være i vores tilbud til dig.

Bemærk, at vi først kan give dig en fast pris, når vi har modtaget dit møbel til reparation eller ompolstring på vores værksted på Jorisvej 11, 2300 København S. Vi afventer naturligvis din accept af tilbuddet, før vi går i gang med opgaven.

 

Vil du vide mere?

Hos KLASSIK er vi vant til at udføre specialopgaver, reparationer og ompolstringer. Ring til os på telefon 33 33 90 60, eller send en e-mail med billeder og andre relevante informationer om dit møbel til klassik@klassik.dk.

 

Læderet er møblets sjæl

Læder har altid været et af møbelarkitekternes foretrukne materialer at arbejde med. Derfor betyder læderets stand og kvalitet alt for møblets udtryk. Hos KLASSIK bruger vores faguddannede personale kun det kvalitetslæder, der giver møblet det helt rette udtryk – af respekt for håndværket og historien.

 

Anilinlæder

Er ”ren natur”, lavet på råhud af højeste kvalitet. Læderet har som udgangspunkt en helt naturlig nøgen overflade, hvor alle naturmærker er synlige. Dette er med til at understrege læderets unikke karakter og tilføre rustik charme til møblet. Læderet er fuldnarvet, hvilket vil sige, at den naturlige overfladestruktur er bevaret. Derfor er læderet åndbart, hvilket bidrager til læderets siddekomfort og eksklusivitet. Anilinlæder ændrer sig med tiden gennem brug og lyspåvirkning og får hurtigt en naturlig smuk patina.

 

Semianilinlæder 

Er fuldnarvet læder, der har fået en let overflade-finish. Behandlingen gør læderet mere modstandsdygtigt og sikrer en god slidstyrke. Samtidig har læderet det naturlige look, der kendetegner anilinlæder, samt en rigtig god siddekomfort.

Uanset lædertype bruger KLASSIK kun læder fra Arne Sørensen Læder A/S.Få tilbud på renovering

Skal du have et møbel renoveret? Så udfyldt nedenstående formular.