Quick Access


Vi giver nyt liv til gamle møbler hver eneste dag!
På KLASSIKs eget snedker- og møbelpolstrerværksted udfører vi stort set alle renoveringsopgaver – med respekt for historien og håndværket.

Vores erfarne fagfolk udfører arbejdet efter stolte håndværksmæssige traditioner, og anvender så vidt muligt kun originale materialer. For hos KLASSIK Moderne Møbelkunst sætter vi naturligvis en ære i, at det færdige resultat er så tæt på det oprindelige udseende som overhovedet muligt.

Før vi går i gang
Inden vi påbegynder renoveringen eller ompolstringen af dit møbel, giver vi en cirka-pris. Jo flere oplysninger vi har om dit møbel, des mere præcise kan vi være i vores tilbud til dig.

Bemærk, at vi først kan give dig en fast pris, når vi har modtaget dit møbel til reparation eller ompolstring på vores værksted. Vi afventer naturligvis din accept af tilbuddet, før vi går i gang med opgaven. Vores værksted ligger på Jorisvej 11, 2300 KBH. S.
 

Vil du vide mere?
Hos KLASSIK er vi vant til at udføre specialopgaver, reparationer og ompolstringer. Ring til os på telefon 33 33 90 60, eller send en E-mail med billeder og andre relevante informationer om dit møbel til klassik@klassik.dk.
 

Få tilbud på renovering
Udfyld nedenstående formular og få et tilbud på renovering af dit møbel!