Quick Access

Velkommen indenfor…

KLASSIK Moderne Møbelkunst er i dag den førende specialbutik med brugte danske møbelklassikere. Igennem mere end 20 år har vi opnået en unik ekspertise inden for dansk møbeldesign og oparbejdet et sortiment uden sidestykke - noget sted i verden.

Siden begyndelsen i 1991 har KLASSIK Moderne Møbelkunst være Danmarks førende specialbutik for brugte danske møbelklassikere.

I KLASSIK fører vi såvel eksklusive snedkermestermøbler som gode industrimøbler, og vi har altid et stort udvalg af møbler af de bedste danske arkitekter. Poul Kjærholm, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Finn Juhl og alle de andre visionære og respekterede arkitekter - alle har de nu i to årtier været gode venner af huset.

 

Butikken i Bredgade

I vores butik på Bredgade 3 i København finder du et stort udvalg af vores møbler udstillet. Der kommer nye varer til hver dag, og alle varer er nøje udvalgte og nænsomt restaureret med respekt for historien og håndværket.  

Vores kompetente personale står naturligvis til din rådighed og giver dig gode råd om alt lige fra indretning til vedligeholdelse af dine møbler.


Vores webshop

Webshoppen er uden sammenligning Danmarks største onlineshop med brugte danske møbelklassikere.
Her kan du gå på opdagelse og komme helt tæt på hundredvis af spiseborde, stole, sofaer, lamper – alt det, du i forvejen kender fra KLASSIK i Bredgade.

OBS: Der kan være forsinkelser på opdateringen "Solgte Varer" på webshoppen og i butikken i Bredgade.

Tilmeld dig KLASSIKs nyhedsbrev
  • - Bliv opdateret med nyheder
  • - Invitationer til diverse events
  • - Få mere viden omkring møblerne og historien bag