Quick Access

   Billederne er lånt af Sørensen Læder

Lædertyper
KLASSIK får sin læder fra det familieejede Sørensen Læder, som gennem de seneste 40 år har specialiseret sig i læder og huder af bedste kvalitet.
Det danske firma har opbygget et stærkt netværk af de bedste garverier i verden. Sørensen Læder er kendt over hele Europa for dets høje standarder, strenge kvalitetskrav og pålidelighed. Derudover formår firmaet altid at være på forkant med nye tendenser og kundernes forventninger.KLASSIK
KLASSIK-læder er KLASSIKs eget læderparti fra Sørensen Læder. Det dækfarvede læder har fået en overfladebehandling, der gør læderet meget slidstærkt og nemt at vedligeholde. Det modstår pletter, og giver et ensartet udtryk. Dækfarvet læder er blødt og behageligt med kun få, synlige naturmærker. KLASSIK-læder fås i forskellige farver.
Kontakt os eller besøg en af vores butikker for mere information.


 
SAVANNE
Et smukt, blødt, fuldnarvet læder med en let overfladefinish og meget høj siddekomfort. Savanne har en glat overflade og et godt "touch". Savanne er fremstillet af store europæiske oksehuder, der tåler hårdt slid. Huderne er ideelle, hvis man ønsker at kombinere det naturlige look med en god holdbarhed og nem vedligeholdelse.
Læs mere om Savanne her.

 PRESTIGE

Prestige er et kraftigere, blødt læder, som kombinerer styrke med komfort. Det er et flot stykke læder med en naturlig narv. Læderet er meget brugervenligt og velegnet til privat brug såvel som til kontraktmarkedet.
Læs mere om Prestige her.DUNES

Dunes er kromfrit naturlæder med et blødt touch og råt look. Overfladen er slebet og har fået olie, hvilket giver læderet den specielle nubuck-effekt med en mat og rå overflade. En smuk anilin-læder, hvor farveforskelle samt naturmærker må påregnes.
Læs mere om Dunes her.PARIS PASSION
Paris Passion er naturligt semi anilinlæder med et lækkert touch fremstillet af europæiske oksehuder. Huderne er kendetegnet ved sin naturlige narv, hvor naturmærker er synlige. Læderet har fået en anilin-finish, hvilket giver en meget høj siddekomfort. Farveforskelle kan forekomme fra hud til hud.
Læs mere om Paris her.RANGE ANILINE
Range Aniline er lækkert anilinlæder med et fantastisk "touch". Læderet er vokset og har et "silky" look. Det er smukt at se på og har en utrolig god siddekomfort. Det er naturligt læder i meget høj klasse. Naturmærker kan betragtes som smukke adelsmærker, og huderne skal accepteres, som de er. Farveforskelle i huderne skal påregnes. Læderets farve og lysægthed har indflydelse på hvordan farven ændrer sig med tiden.
Læs mere om Range Aniline her.ELEGANCE
Fuldnarvet naturlæder med et smukt og eksklusivt look. Elegance er en ren anilin og fremstillet af kun de fineste råvarer. Huderne er kromgarvede, men vegetabilsk eftergarvede, hvorved der opnås en større fasthed i læderet. Et unikt læder af højeste kvalitet. Farveforskelle i huderne må påregnes.
Læs mere om Elegance her.


 Alle lædertyperne kan ses i vores tre butikker. Find os her.