Quick Access

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til en vare, du har set i butikken eller i vores webshop, til fragt eller til mulighederne for at få dit møbel renoveret, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Her finder du os

Vores butik:

KLASSIK Moderne Møbelkunst
Bredgade 3
1260 København K
Danmark

Telefon: 33 33 90 60
Fax: 33 33 91 30

E-mail: klassik@klassik.dk

Åbningstider:

Både Bredgade og Jorisvej

Mandag til fredag fra klokken 11:00 til 18:00.
Lørdag fra klokken 10:00-16:00.

Vores lager:

Jorisvej 11
2300 København S

Handelsbetingelser

Bestilling

Du køber ved at klikke på "Tilføj til kurv" knappen inde på produktsiden i webshoppen. Godkend derefter din bestilling. Du kan betale med Dankort, Visa eller MasterCard. Efter dit køb modtager du en ordrebekræftelse via e-mail på den e-mail-adresse, du har oplyst. Herefter debiteres dit kreditkort.

Priser

Alle priser er inkl. moms, inkl. skatter og afgifter angivet i danske kroner, medmindre du vælger en anden valuta, som for eksempel euro. Bemærk, KLASSIK handler med brugtmoms. Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Gebyr fra PBS betaler vi for dig, når varen købes på webshoppen.

Leveringsbetingelser

Varer afsendes hurtigst muligt og aldrig senere, end en uge efter din bestilling er registreret (hvis ikke der er beskrevet leveringstid på produktsiden). Fragt til Danmark afhænger af den vare, du bestiller, men fremgår tydeligt under varen. Alle mindre genstande og hyndesæt sendes med Post Danmark.

Fortrydelses- og returret
Der er 14 dages fortrydelsesret på almindelige varer købt via vores webshop. Hvis varen modtages i samme stand som da varen blev købt, tilbagebetales det fulde beløb for varen til betalers konto ved returmodtagelse. Hvis varen er skadet eller ser ud til at have været brugt udover, hvordan forbrugeren ellers ville have behandlet varen i en butik, forbeholder KLASSIK sig retten til at fratrække et beløb tilsvarende værdiforringelsen.

Vælger du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du selv afholde udgifterne til fragt, når du sender varen retur. KLASSIK forbeholder sig retten til ikke at modtage pakker, der er sendt pr. efterkrav.

Ved returnering af en vare beder vi dig sørge for, at varen er forsvarligt emballeret, så der ikke sker fragtskader.

Fortrydelses- og returret gælder ikke ved følgende;

Køb i butik, køb via telefon, køb via e-mail, specialfremstillede ordre og forudbestilte varer.


Personlige oplysninger
For at kunne sende varer til dig registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Oplysningerne behandles fortroligt og videregives ikke til tredjemand.

Vintage varer

Langt de fleste varer er brugte møbler, som er nybetrukket. Der kan forekomme variationer i læderet, som ikke er fejl, men blot bevidner ægtheden i læderet.


Kontakt

Du kan kontakte os på klassik@klassik.dk. Derudover henviser vi til almindelige regler i købeloven om internetsalg.


Problemer med hjemmesiden?

Kontakt venligst Niklas Søgaard Nielsen på niklas@klassik.dk.