Quick Access

Hvordan kan vi hjælpe?
Har du spørgsmål til en vare, fragtpris, stand, renovering, ombetræk eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os på nedenstående oplysninger! 


Find os her!

KLASSIK • Flagship Store
Bredgade 3
1260 København K
Danmark
klassik@klassik.dk
Find vej her

ROXY KLASSIK • Showroom
Jorisvej 11
2300 København S
Danmark
showroom@roxyklassik.dk
Find vej her

ROXY KLASSIK • Butik
Godthåbsvej 20
2000 Frederiksberg
Danmark
roxy@klassik.dk
Find vej her

Telefon: 33 33 90 60
Fax: 33 33 91 30

Åbningstider:
Mandag: 11:00 - 18:00 
Tirsdag: 11:00 - 18:00 
Onsdag: 11:00 - 18:00
Torsdag: 11:00 - 18:00 
 
Fredag:
11:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: Lukket  
 
Handelsbetingelser

Bestilling
Du køber ved at klikke på "Tilføj til kurv"-knappen inde på produktsiden i webshoppen. Godkend derefter din bestilling. Du kan betale med Dankort, Visa eller MasterCard. Efter dit køb modtager du en ordrebekræftelse via E-mail på den E-mail-adresse, du har oplyst. Herefter debiteres dit kreditkort. Du kan også vælge, at afhente varen i en af vores tre butikker, vælg her "Afhentning".

Priser
Alle priser er inkl. moms, inkl. skatter og afgifter angivet i danske kroner, medmindre du vælger en anden valuta. Bemærk, KLASSIK handler med brugtmoms. Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Gebyr fra PBS betaler vi for dig, når varen købes på webshoppen.

Leveringsbetingelser
Varer afsendes hurtigst muligt og aldrig senere, end en uge efter din bestilling er registreret (hvis ikke der er beskrevet leveringstid på produktsiden eller andet er aftalt). Fragt til Danmark afhænger af den vare, du bestiller, men fremgår tydeligt under varen. Alle mindre genstande og hyndesæt sendes med Post Danmark.

Fortrydelses- og returret
Der er 14 dages fortrydelsesret på almindelige varer købt via. vores webshop. Hvis varen modtages i samme stand som da varen blev købt, tilbagebetales det fulde beløb for varen til betalers konto ved returmodtagelse. Hvis varen er skadet eller ser ud til at have været brugt udover, hvordan forbrugeren ellers ville have behandlet varen i en butik, forbeholder KLASSIK sig retten til at fratrække et beløb tilsvarende værdiforringelsen.

Vælger du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du selv afholde udgifterne til fragt, når du sender varen retur. KLASSIK forbeholder sig retten til ikke at modtage pakker, der er sendt pr. efterkrav.

Ved returnering af en vare beder vi dig sørge for, at varen er forsvarligt emballeret, så der ikke sker fragtskader.

Fortrydelses- og returret gælder ikke ved følgende;
Køb i butik, køb via. telefon, køb via. E-mail, specialfremstillede ordre og forudbestilte varer.

Personlige oplysninger
For at kunne sende varer til dig registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer og E-mail-adresse. Oplysningerne behandles fortroligt og videregives ikke til tredjemand.

Ompolstrede varer
Mange af varerne er brugte møbler, som er nybetrukket. Der kan forekomme variationer i læderet, som ikke er fejl, men blot bevidner om ægtheden i læderet.

Kontakt
Du kan altid kontakte os på klassik@klassik.dk. Derudover henviser vi til de almindelige regler i købeloven om internetsalg.

Problemer med hjemmesiden?
Kontakt venligst Niklas på support@klassik.dk.