Quick Access

Hvordan kan vi hjælpe?
Har du spørgsmål til en vare, fragtpris, stand, renovering, ombetræk eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os på nedenstående oplysninger! 


Find os her!

KLASSIK • Flagship Store
Bredgade 3
1260 København K
Danmark
klassik@klassik.dk
Find vej her

ROXY KLASSIK • Showroom
Jorisvej 11
2300 København S
Danmark
showroom@roxyklassik.dk
Find vej her

ROXY KLASSIK • Butik
Godthåbsvej 20
2000 Frederiksberg
Danmark
roxy@klassik.dk
Find vej her

Telefon: 33 33 90 60
Fax: 33 33 91 30

Åbningstider:
Mandag: 11:00 - 18:00* 
Tirsdag: 11:00 - 18:00 
Onsdag: 11:00 - 18:00
Torsdag: 11:00 - 18:00 
 
Fredag:
11:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 16:00*
Søndag: Lukket  

*
Forretningen på Godthåbsvej har lukket hver mandag i ulige uger.
* Bemærk venligst, at ROXY KLASSIK • Butik lukker kl. 15:00 om lørdagen.
 

Handelsbetingelser 

Generelle oplysninger
Klassik Moderne Møbelkunst A/S
CVR: 20175885                                                                                      
Jorisvej 11, 2300 København S

Bestilling
Du køber ved at klikke på "Tilføj til kurv"-knappen inde på produktsiden i webshoppen. Godkend derefter din bestilling. Du kan betale med Dankort, Visa eller MasterCard. Efter dit køb modtager du en ordrebekræftelse via e-mail på den e-mailadresse, du har oplyst. Pengene trækkes først når varen afsendes.


Priser

Alle priser er inkl. moms, inkl. skatter og afgifter angivet i danske kroner, medmindre du vælger en anden valuta, som for eksempel euro. Bemærk, KLASSIK handler med brugt-moms. Gebyr fra PBS betaler vi for dig, når varen købes på webshoppen.


Betaling

Du kan betale med Dankort, Mastercard og Visakort. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 


Leveringsbetingelser

Varer afsendes hurtigst muligt og aldrig senere, end en uge efter din bestilling er registreret (hvis ikke der er beskrevet leveringstid på produktsiden). Fragt til Danmark afhænger af den vare, du bestiller, men fremgår tydeligt under varen. Vi bruger Hvejsel Møbeltransport til levering i Danmark. Ved bestilling til udlandet, bedes du sende os en mail for fragtpris.


Fortrydelses- og returret

Der er 14 dages fortrydelsesret på almindelige varer købt via. vores webshop. De 14 dage gælder fra du har modtagen varen. Hvis varen modtages i samme stand som da varen blev købt, tilbagebetales det fulde beløb for varen til betalers konto ved returmodtagelse. Hvis varen er skadet eller ser ud til at have været brugt udover, hvordan forbrugeren ellers ville have behandlet varen i en butik, forbeholder KLASSIK sig retten til at fratrække et beløb tilsvarende værdiforringelsen.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til Niklas på mail support@klassik.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 

Returnering
Vælger du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du selv afholde udgifterne til fragt, når du sender varen retur. KLASSIK forbeholder sig retten til ikke at modtage pakker, der er sendt pr. efterkrav.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Større varer og møbler kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Her må varen tilbagesendes med fragtmand. Prisen for returnering med fragtmand afhænger af varerne og mængden, men starter fra ca. 600,-.
Ved returnering af en vare beder vi dig sørge for, at varen er forsvarligt emballeret, så der ikke sker fragtskader.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke kan få leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb, medmindre andet er aftalt.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes/afleveres til:
Jorisvej 11, 2300 KBH. S.
Find vej ved at klikke her.  

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Fortrydelses- og returret gælder ikke ved følgende:

-        Køb i butik

-        Specialfremstillede varer som er tilpasset individuelt til kunden.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere hurtigst muligt efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Jorisvej 11, 2300 KBH. S.
Find vej ved at klikke her

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Personlige oplysninger 
For at kunne sende varer til dig registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer og E-mail-adresse. Oplysningerne behandles fortroligt og videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Personoplysningerne registreres hos Klassik - Moderne Møbelkunst A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på Klassik.dk er Niklas S. Nielsen på mail support@klassik.dk.

Som registreret hos Klassik - Moderne Møbelkunst A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@klassik.dk


Vintage varer
Langt de fleste varer er brugte møbler, hvoraf nogle er nybetrukket. Der kan forekomme variationer i læderet, som ikke er fejl, men blot bevidner ægtheden i læderet.


Kontakt

Du kan kontakte os på klassik@klassik.dk. Derudover henviser vi til almindelige regler i købeloven om internetsalg.


Problemer med hjemmesiden?
Kontakt venligst Niklas S. Nielsen på support@klassik.dk.
 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Niklas på support@klassik.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommisionens online klageportal her.

 

 

Handelsbetingelserne er sidst opdateret 14.06.2017