Quick Access

Verner Panton

Verner Panton 1926 - 1998


Ægte, lysende klassikere forgår ikke, og det gælder også for Verner Pantons lampe-kunstværker.

Verner Panton skabte med sine lamper små lysende kunstværker, der har bevist deres holdbarhed og klasse. Han ville udfordre og fremme vores fantasi og forestillingsevne gennem sine lamper, møbler eller tekstiler, og man kan stadig fornemme det legende og stilfulde element i alle lamper fra Pantons hånd: Klare, stærke farver og spændende former.

En lysende designbegavelse

Verner Panton blev født i 1926 og blev uddannet på arkitektskolen i København i 1951. Han arbejdede for Arne Jacobsen indtil han i 1955 grundlagde sin egen tegnestue, der siden opnåede stor national og international anerkendelse.

Verner Panton formåede at udfordre med sine møbler og lamper, og man kan altid kende en Verner Panton på den originale tilgang til farve og form. Se for eksempel på vores  udvalg. Mange af hans møbler og lamper er i dag ikoner, men man kan roligt fremhæve bl.a. Flower Pot lampen, Relaxer og kræmmerhusstolen, som nogle af de mest kendte.

Få original dansk design

Hos klassik.dk finder og sælger vi de originale Verner Panton lamper med smuk patina efter mange års flittig brug. Den originale patina tilfører noget til de i forvejen unikke lamper og møbler, der klæder dem. Når du ser en lampe som Verner Pantons "Flowerpot" på vores website her, så kan du nedenunder se præcis hvilken stand den pågældende lampe er i.

Vi klargører alle varer i vores værksted, før vi sætter dem til salg, og prisen fastsættes naturligvis efter stand. Du kan også roligt bestille via telefonen, hvis du ikke har mulighed for at møde op i vores showroom og selv afhente den. Vi pakker og sender til hele landet og udlandet.

Klik dig videre og se på mere dansk design eller kontakt os via telefon 33 33 90 60 eller mail, hvis du har særlige ønsker.

.

Sorter stigende
pr. side

Sorter stigende
pr. side