Quick Access

Bruno Mathsson

Bruno Mathsson (1907-1988)


Et møbel for livet. Det er, hvad du får, hvis du vælger at investere i et af Bruno Mathssons originale møbler. Du finder dem hos Klassik.dk

Svenske Bruno Mathsson er kendt og respekteret, som skaberen af noget af det fornemmeste indenfor 1900-tallets skandinaviske møbelkunst.

Bruno Mathsson - ekspert i god siddekomfort

Mange kender og elsker f.eks hans to stoleserier; Eva og Pernilla. både Eva og Pernilla er smukke, funktionelle stole med en meget høj siddekomfort.

Netop siddekomfort var Bruno Mathsson nemlig meget optaget af og han eksperimenterede sig frem til at mennesket producerer bedre og mere effektivt i en afslappet arbejdsstilling. Og man sidder virkelig godt på skødet af både Pernilla og Eva.

Internationalt anerkendt

Bruno Mathsson er ikke blot kendt og elsket på de hjemlige breddegrader, men har allerede tidligt i sit skabende liv høstet stor anerkendelse i udlandet også. Mange af hans designermøbler, deriblandt Pernilla og Eva er også kendt og elsket langt fra de svenske skærgårde.

Bruno Mathsson udstillede sine møbler på verdensudstillingerne i Paris i 1937 og i New York i 1939 og ved begge lejligheder, opnåede han stor respekt og hengivenhed.

Det lykkedes ham endda at begejstre selveste Museum Of Modern Art i New York så meget, at de valgte at købe netop Bruno Mathsson stole til deres publikumsfoyer.

Du finder Pernilla og Eva og et stort udvalg af andre roste Bruno Mathsson stole hos Klassik.dk.

klassik.dk - din sikkerhed for kvalitet

Klassik.dk blev grundlagt i 1991, som den første danske specialforretning for brugte klassiske møbler. Og den er stadig landets førende på sit felt. Vi sætter en ære i at restaurere de originale møbler med stor omhu og kærlighed.

Besøg vores showroom i København, eller bestil online og få sendt nye smukke designermøbler direkte til døren. kontakt os på telefon 33 33 90 60 eller via mail på klassik@klassik.dk, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker.

.

Sorter stigende
pr. side

Sorter stigende
pr. side